BloggProffs

Dagens horoskop 2008.08.01

augusti 1st, 2008

Se för guds skull upp för brädspel idag. Din lillasyster kommer på besök och om ni skulle få för er att spela Monopol ”för gamla tiders skull” så kommer det att sluta med elände. Du kommer åka på en rejäl nit på Centrum eftersom hon lyckas få dit hotell redan på 3:e varvet. Hon kommer att erbjuda dig att slippa betala hyran om du i utbyte hjälper henne sätta på vinterdäcken i september. Om du mot bättre vetande skulle spela Monopol gå för helvete inte med på erbjudandet. Det kommer inte hjälpa i längden eftersom du redan nästa varv hamnar på Norrmalmstorg och däckbytet kommer vara ett elände. En köldknäpp dagen innan däckbytet kommer göra att garaget är riktigt kallt och du kommer frysa rejält om fingrarna eftersom det är så svårt att få vinterdäcken (som av någon anledning är lite större än sommardäcken) på plats.

Du blir tvåa i en skönhetstävling, inkassera kronor 200.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu