BloggProffs

Dagens horoskop 2008.08.03

augusti 3rd, 2008

Dina investerare drar sig ur. Trots ett långvarigt samarbete väljer dina investerare att dra sig ur. Det kanske verkar som ett bakslag men som en räddande ängel dyker JP Morgan upp och är beredda inte bara att skaka fram nytt kapital utan faktiskt att skjuta in själva också. Det var ett tag sedan JP Morgan gjorde något sådant och det är en fantastisk chans för dig. Se till att inte slösa bort kapitalet på flygresor och allt för mycket personal på it-avdelningen. Det du istället behöver satsa på är marknadsföring och då i synnerhet på internet. Om du lyckas få tillräckligt bra publicitet med din kampanj, du kommer nästan behöva spendera allt riskkapital, finns det en chans att Benetton får för sig att de vill köpa 50%.

Du kommer få svar från venerologen idag.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu