BloggProffs

Dagens horoskop 2008.08.22

augusti 22nd, 2008

Om du struntade i gårdagens uppmaning att avboka middagen ikväll får du skylla dig själv. Om du däremot gjorde som du blev tillsagd så finns alla möjligheter idag. T ex kan du se fram emot nerladdade Futurama-avsnitt som är riktigt lysande, särskilt det när Bender inte borde få vara på TV. I övrigt så hamnar Turk och Cox i ett rejält gräl och JD upplever att han hamnar i kläm. Bobby visar sig faktiskt vara vid liv och det är mer eller mindre slutet på serien. Det finns något underligt på ön och det verkar inte vara en slump att alla hamnat just där. Det visar sig också i slutet av kvällen att forskaren som uppfunnit bomben faktiskt kommer från Tyskland och förr hette Dr Wunderlichliebe.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu